LINKS

 

 

 

 

 

 

 

 

SVENSK MESTERSKAB I DRESSUR 2009

Det svenske mesterskab i dressur blev afholdt i denne weekend ved Ericsberg Slot. Som nævnt i introartiklen var Tinne Vilhelmson Silfvén favorit på sin nye Grand Prix-hest Favourit e. Fidermark, der er afløseren for Solos Carex. Tinne vandt da også både Grand Prix og Grand Prix Kür. Det var første gang overhovedet, at Favourit startede en Grand Prix Kür. I Falsterbo havde Tinne valgt at starte Favourit i Special og Solos Carex i Kür.

Tinne har kun haft Favourit i et halvt år. Han er 10 år og kom fra Tyskland i februar, og han havde kun startet 3 konkurrencer i Tyskland. Tinne udtaler, at Favourit har et fantastisk temperament, han stod helt stille under prisoverrækkelsen, og da Tinne skulle interviewes. Tinne havde dog bevidst valgt at debutere ham i Kür på Ericsberg, da hun mener, at atmosfæren og stemningen omkring det smukke slot er positivt for hestene. Hun var lidt nervøs for Kür-musikken, da Favourit er ret følsom over for lyde.

Tinne Wilhelmson-Silfven og Favourit - Foto: ©BSFOTO

Maria Eriksson på Galliano vandt sølv, og Louise Nathhorst, som iøvrigt træner Tinne, vandt bronze.

Hele Grand Prix Kür-klassen kan ses på WebTV. Det ligger samlet i et klip. Klippet starter med 8 ekvipager fra Svær B:1, dernæst 3 ekvipager fra Grand Prix-kür og endelig finalen i SM - ligeledes i Grand Prix Kür. Til sidst er der præmieoverrækkelse. Tinne Vilhelmson Silfvén er 6. sidste rytter.

Link til start- og resultatlister - her.

Link til Web-TV - her.

Link til introartikel - her.

Dottie, 3-08-09
Kilde: Det svenske rideforbund